Comfortabele wandelschoenen voor dit najaar, ontdek de Hiking collectie ‘23

Het najaar is het ideale seizoen voor mooie tochten door de bossen. Van eindeloos door het groen struinen tot afdwalen van de gebaande paden om nieuwe wegen te ontdekken. We laten ons verrassen door de veranderende omgeving en het kleurenpalet van de natuur. Om dit seizoen optimaal te benutten, heb je de juiste uitrusting nodig.

Herfstweer!

De herfst biedt doorgaans mildere temperaturen dan de zomer of de winter. De frisse lucht en aangename temperaturen maken wandelen buitengewoon comfortabel. Bovendien zijn populaire wandelbestemmingen in de herfst minder druk, waardoor je meer geniet van de rust en de schoonheid van de natuur. Het is een perfect seizoen om de natuur te verkennen en te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. En word je toch verrast door regen tijdens de tocht? Natuurlijk hebben we de Hiking collectie uitgerust met Dry-X: een hoogwaardig waterdicht membraan. Het beschermt je voeten tegen regenbuien en natte ondergronden. Slimme technologieën en innovaties maken onze Hiking schoenen uniek. Van verzegelde naden tot geïmpregneerde veters en verbeterde antisliprubberzolen, onze collectie biedt ultiem draagcomfort voor iedereen die graag in de natuur wandelt.

Stijlvolle wandelschoenen voor dames

Of je nu een gepassioneerde wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar schoenen die zowel functioneel als modieus zijn; bekijk onze Hiking collectie en je vindt precies wat je nodig hebt. Onze wandelschoenen combineren comfort, stevige grip en trendy designs. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Hiking schoen Bodo. Deze Hiking schoen biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl, en zal je energie geven tijdens elke wandeling. Draag je liever lichtgewicht sneakers, dan is Stockholm ideaal voor allerlei outdooractiviteiten. We maken het kiezen niet makkelijk: de schoen is verkrijgbaar in prachtige herfstkleuren zoals Black, Red en Cinder Rose. Gaat je voorkeur uit naar enkelhoge Hiking boots? Dan is Oulu de perfecte match. Met hoogwaardig leer en elastisch, ademend meshmateriaal, biedt deze lichtgewicht schoen de kans om zorgeloos de natuur te verkennen.

Functionele Hiking schoenen voor heren

Voor avontuurlijke mannen die graag actief zijn in de buitenlucht, hebben we de ideale Hiking schoenen ontwikkeld. Sportieve wandelschoen Abo is verkrijgbaar in zowel stoer, gevet leer als in elastisch hightech materiaal met suède accenten. Dankzij het membraan met Dry-X Waterproof-technologie hoef je je nooit meer zorgen te maken over koude en natte omstandigheden. Je voeten blijven altijd droog en warm. De antislip profielzool met Xsensible balanstechnologie biedt ultiem comfort en grip. Ben je op zoek naar de perfecte Hiking boots, dan raden we Oulu aan. Deze stoere, enkelhoge hiking schoen biedt optimale ondersteuning en maximale bewegingsvrijheid voor alle outdooractiviteiten. Het avontuur wacht op jou.

Hiking laarzen voor dames en heren

Wist je dat we ons voor het design van hoogwaardige laarzen Victoria en Cork hebben laten inspireren door de wereld van hiken en zeilen? Met het handige koord in de rand van de schacht maak je de laars moeiteloos strakker of losser rond de kuit. De antislip profielzool met Xsensible balanstechnologie zorgt voor extra comfort. Of je nu door de stad of in de natuur wandelt, met deze functionele kniehoge laars van waterafstotend leer sta je altijd stevig in je schoenen.

Waarom kies je voor een schoen uit de Hiking collectie?

Waterdichte bescherming: Het hoogwaardige Dry-X membraan in onze Hiking schoenen houdt je voeten droog, zelfs tijdens onverwachte regenbuien en wandelingen op vochtige ondergronden.
Slimme balanstechnologie: In onze Hiking schoenen hebben we slimme technologieën verwerkt, waaronder onze Stretchwalker balanstechnologie geïnspireerd op het balansprincipe van de traditionele Japanse houten slipper. Onze schoenen geven een optimale loopervaring en dragen bij aan een betere lichaamshouding. Dit zorgt voor duurzaamheid en betrouwbare grip, ongeacht het terrein.
Stijlvol design: Naast functionaliteit biedt onze Hiking collectie een eigentijds en stijlvol ontwerp. Je loopt comfortabel en geniet in stijl van de natuur.

Met onze schoenen ben je optimaal voorbereid en kun je met vertrouwen nieuwe paden verkennen. Pas jouw favoriete Hiking schoen bij een verkooppunt in de buurt en laat je adviseren door experts. Ontdek het buitenleven in stijl en blijf in balans.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht