Collection story: inspiratie voor de voorjaarscollectie

De nieuwe voorjaarscollectie heeft als motto ‘Moved by balance’. In dit artikel vertellen we alles over de inspiratie achter deze collectie.

In balans

Te veel werk, te veel zitten, te weinig beweging… Een evenwichtig leven leiden is een enorme uitdaging in onze snel veranderende wereld. Het innovatieve concept van onze schoenen helpt de drager bij het (opnieuw) vinden en behouden van zijn evenwicht. Stap voor stap. Welzijn begint immers bij de voeten. De Stretchwalker is dan ook geïnspireerd op Japanse houten slippers. Gecombineerd met een flexibele, dempende zool, staan deze schoenen garant voor een optimale loopervaring en draagt bij aan een betere lichaamshouding. Door het gebruik van hoogwaardig stretchmateriaal past de schoen zich aan de voet aan. En niet andersom. 

Sportief

Werp één blik op de voorjaarscollectie en je ziet direct dat deze sportiviteit uitstraalt. De nieuwe, aantrekkelijke sneakermodellen Chelsea, Sofia en Toulouse zijn een frisse aanvulling op de collectie. Al zijn favorieten Tokio (in de comfortabele wijdte H) en Jersey (wijdte G) wederom verkrijgbaar. Ook in vrolijke voorjaarskleuren. 

Panta Rhei (‘Alles stroomt’)

Twee opvallende nieuwe verschijningen in de voorjaarscollectie zijn modellen Lima en SWX 11. Met hun gegolfd design gooien deze moderne modellen direct hoge ogen. Zonder in te leveren op comfort. Dit wordt bereikt door een extra hoog percentage aan stretchmateriaal in het voorvoetgebied en een extreem dempende zool. Niet alleen zacht voor de voeten, maar ook voor het oog. 

Utility chic

Pythonprints en elastisch neopreen ontmoeten elkaar bij de Chios-lijn; verschillende wijdtes en individueel verstelbare klittenbandsluitingen passen zich perfect aan elke voetvorm aan. Praktisch en chic lopen hierdoor naadloos in elkaar over. Bij de modellen in de lijnen Syros en Corfu bieden de iets bredere, handig bedekkende (kruis)banden optimale stevigheid. Een trendy blikvanger is de sandalenlijn Ambon met verfijnd vlechtwerk in H-wijdte. Niet op de laatste plek belooft Sandaal Gili een echte zomerse allrounder te worden dankzij haar brede dubbele bandjes met gespen. 

Tijdloos

De herencollectie kenmerkt zich door een ruim aanbod van tijdloze modellen. Bestsellers zoals sneakers SWX3 en Moscow kunnen het hele jaar door gedragen worden. Naast de klassiekers in de kleuren Navy/White zijn er echter ook nieuwe stijlen in Taupe/White en Navy/Grey. De gaasstof in het voorvoetgedeelte en lichtgekleurde zolen accentueren de frisse uitstraling. Heren hebben met deze schoenen beslist een stap voor op de rest. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Ga dan naar een winkel bij jou in de buurt of volg ons op Facebook en Instagram om up-to-date te blijven.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht