5 sandalentrends die je dit voorjaar niet mag missen

Warmere temperaturen zijn in aantocht! En dit betekent dat de sandalen weer gezien mogen worden. Deze 5 sandalentrends mag je dit voorjaar beslist niet missen

Brede banden

Brede banden bieden dit voorjaar niet alleen extra ondersteuning en comfort; ze zijn ook nog eens heel trendy. Waar voorheen trendsetters wegliepen met slanke bandjes en gespen, loopt het merendeel - geïnspireerd door grote sportmerken- nu weg met grove sandalen aan de voeten. Model Medan en Gili zijn hier sterke voorbeelden van. 
 

Dikke zolen

Dat zolen in het middelpunt staan, is voor ons natuurlijk geen nieuws. Dit jaar zijn we echter niet de enige die het belang van een stevige zool erkennen. Zij het in dit geval qua uitstraling. Bulky (lees: ‘dikke’) zolen overheersen het straatbeeld. Ook in het geval van sandalen. Lever niet in op comfort en kies voor modellen als Flores, Corfu en Rinia. De ietwat dikkere zool met Stretchwalker-balanstechnologie zorgt voor extra comfort. 

Metallic accenten

Het kan je haast niet zijn ontgaan: metallic mag dit voorjaar gezien worden. En dat is fijn, want dankzij de elegante reflectie van de zonnestralen krijgen sandalen hierdoor de aandacht die ze verdienen. Wij lopen dit voorjaar weg met Kea. Deze sandaal biedt een interessant samenspel tussen trendy en comfort dankzij de toevoeging van metallic applicaties. Of wat dacht je van Rhodos? Hiermee stap je modieus en comfortabel de zomer in. 

Zwart/wit

Bij het voorjaar denk je misschien niet meteen aan de kleurcombinatie ‘zwart-wit’. Toch is het een veelbelovende trend. Dankzij het veelzijdige kleurenpalet zijn zwart-witte sandalen eindeloos te combineren met alle outfits in jouw garderobe. Of je nu op je balkon of in je tuin zit: Banda in kleur ‘White/Black’ belooft jouw favoriete metgezel te worden. 

Dierenprints

De populariteit van dierenprints heeft niet alleen zijn weg gevonden in de sneakercollectie: ook sandalen geven dit voorjaar een knipoog naar het dierenrijk. De stijlvolle slangenprint maakt van modellen als Ambon en Corfu bijvoorbeeld échte eyecatchers. Of laat jezelf van je meest ‘wilde’ kant zien met modellen Rhodos, Chios en Rinia. Jaloersmakend mooi. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Neem snel een kijkje op onze website of bekijk de collectie bij een winkel bij jou in de buurt. Volg ons voor meer behind-the-scenes beelden ook op Facebook en Instagram!
Terug naar overzicht Terug naar overzicht