3 stijlvolle voorjaarsschoenen voor mannen

Sportief of elegant. In trendkleur cognac of het veelzijdige antraciet. Mannen kunnen dit voorjaar kiezen uit een ruime selectie van stijlvolle voorjaarsschoenen. Wij lichten 3 favoriete modellen uit.

Dublin

Dublin belooft nu al de favoriet te worden van dit voorjaar. De elegante sneaker is verkrijgbaar in drie veelzijdige tinten: blauw, cognac en grijs. Een interessante twist is de gestikte detaillering op de schoen. Dit geeft Dublin direct een moderne uitstraling. De rits aan de zijkant, stretchleer in het gebied rond de voorvoet en de zool met Stretchwalker-balanstechnologie-zorgen voor ongekend comfort. Zo zet jij dit voorjaar de stappen die nodig zijn. 

Berlin

Licht en casual. Zo is deze sportieve sneaker het beste te omschrijven. Het zachte nubuckleer is gecombineerd met luchtig stretchmateriaal in het gebied rond de voorvoet. Dit in combinatie met de zachte kussens op de schacht en de zool met Stretchwalker-balanstechnologie biedt extra comfort. Met een keuze uit drie tijdloze tinten (zwart, cognac jeans en navy white) ontpopt deze sneaker zich tot perfecte match voor elke bestemming en gelegenheid. 

Moscow

Naar kantoor of de stad. Onder een pak of een spijkerbroek. Deze sneaker sluit zich aan bij jouw wensen. De keuze uit vier verschillende trendkleuren maakt van deze veterschoen een geweldige combi-partner. Of je nu kiest voor de elegante ‘Navy/Grey’-combinatie of gaat voor tijdloos zwart: in Moscow vind je ongetwijfeld jouw ideale voorjaarsschoen. Het stretchleer in het gebied rond de voorvoet en de witte zool met Stretchwalker-balanstechnologie zorgen bovendien voor comfort bij elke stap en draai. Wat dit voorjaar je ook gaat brengen: jij bent er klaar voor! 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Neem snel een kijkje op onze website of bekijk de collectie bij een winkel bij jou in de buurt. Volg ons voor meer behind-the-scenes beelden ook op Facebook en Instagram!

Terug naar overzicht Terug naar overzicht