3 sportieve Stretchwalkers

Een nieuw jaar betekent ook: goede voornemens. Is het jouw goede voornemen om dit jaar meer te bewegen? Met deze 3 sportieve Stretchwalkers zet je een stap in de goede richting.


SWX11 in kleur ‘Navy/White’

Stoer, sportief en een echte showstopper. Het zijn de drie woorden waarmee we Stretchwalker SWX11 in kleur ‘Navy/White’ het beste kunnen omschrijven. Dankzij de grijze details aan de onderzijde wordt de dikke zool op stoere wijze geaccentueerd. De monochrome uitvoering geeft deze stoere sneaker bovendien een tijdloze uitstraling. Passend bij vrijwel elke outfit die je dit jaar besluit uit je kast te trekken. Ongetwijfeld een fijne schoen om het nieuwe jaar in te stappen.

Amsterdam White Black Fluo

Als er één paar schoenen is die je uitnodigen om meer te wandelen, dan is het de Amsterdam White Black Fluo wel. Deze schoen oogt met zijn hoogglansstrepen niet alleen sportief, maar loopt dankzij de Stretchwalker-zool ook nog eens heerlijk. Nog een leuk detail die beslist niet over het hoofd mag zien: het neongele accent op de hiel. Met deze stoere schoen heb je beslist een streepje voor.

Lima White/Navy

Sportief, maar stijlvol. Stretchwalker Lima in kleur ‘White/Navy’ is nu al favoriet en wij begrijpen wel waarom. De combinatie van materialen en stoere tinten gecombineerd met de eigenwijze zijrits, maakt van deze schoen een absolute voorjaarstopper. De witte zool en het zilveren detail geven deze sneaker bovendien een frisse uitstraling. En niet op de laatste plek: dankzij de Stretchwalker-zool kun je zorgeloos duizenden stappen zetten. Zonder pijn of ongemak. Dát is pas een goede manier om het nieuwe jaar te beginnen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Neem snel een kijkje op onze website of bekijk de collectie bij een winkel bij jou in de buurt. Volg ons voor meer behind-the-scenes beelden ook op Facebook en Instagram!
Terug naar overzicht Terug naar overzicht