3 redenen waarom de Xsensible Stretchwalker uniek is

Onze schoenen zijn uniek. Dit heb je misschien al zelf ervaren. In dit blog vertellen we je het geheim achter onze comfortabele schoenen.

#1 Xsensible Stretchwalker

Samen met de Japanse uitvinder Tetsuya Nosaka ontwikkelden we de Xsensible Stretchwalker. De Xsensible Stretchwalker is geïnspireerd door een oeroud Japans sandaalconcept wat vervolgens is vertaald naar een moderne schoen. Het unieke balanspunt in het midden van de zool zorgt voor optimale balans en een evenwichtige, gezonde lichaamshouding. Zo kun je de hele dag wandelen zonder stijve, pijnlijke of vermoeide voeten te krijgen. Ervaren is geloven. 

#2 Xsensible stretchleer

Wist je dat al onze schoenen zijn voorzien van gepatenteerd stretchleer? Deze unieke technologie hebben we zelf ontwikkeld en heeft wereldwijd gezorgd voor een revolutie in de schoenenbranche. Daar zijn we vanzelfsprekend heel trots op.
Xsensible stretchleer bestaat uit 6 verschillende lagen. Elke laag heeft hierbij een specifieke functie. Het effect: de schoen rekt 70% mee in de breedte en slechts 30% in de lengte, en keert altijd terug in haar oorspronkelijke vorm. Wij noemen dit: ‘Leer met een geheugen’. Fijn, want hierdoor blijven je schoenen de hele dag door heerlijk zitten. 

#3 Variatie aan kleuren en prints

Hoewel comfort in onze collectie met stip op nummer één staat, lever je niet in op design. Of je nu houdt van een sportieve sneaker met witte zool of een fijne bootie in bordeauxrode tint: onze collectie heeft een uitgebreide variatie aan kleuren en prints. Hierdoor biedt onze collectie ongetwijfeld iets voor iedereen en voor elke gelegenheid. 
 
Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Neem snel een kijkje op onze website of bekijk de collectie bij een winkel bij jou in de buurt. Volg ons voor meer behind-the-scenes beelden ook op Facebook en Instagram!
Terug naar overzicht Terug naar overzicht