3 redenen om ons te volgen op Instagram

Zoals je inmiddels misschien wel weet, is Xsensible ook te vinden op Instagram. Wij geven je 3 ijzersterke redenen om ons vandaag nog te volgen.

Bekijk exclusieve behind-the-scenes beelden

Van fotoshoot voor de nieuwe collectie tot diverse beurzen. Eén ding is zeker: we zitten niet stil. Dat is natuurlijk ook vrijwel onmogelijk met onze uitnodigende, comfortabele schoenen. Via Stories nemen we je graag mee achter de schermen van Xsensible en laten we je zien waar onze schoenen ons brengen.

Ontvang elke week een update over de nieuwe collectie

Van de stijlvolle Lima tot de tijdloze Tokio: de nieuwe collectie druppelt langzaam maar zeker binnen in alle winkels. Via Instagram Stories geven we elke week een update welke modellen onlangs zijn uitgeleverd aan de verschillende verkooppunten in het land. Zo ben jij als eerste op de hoogte van de nieuwste modellen. Ook geeft dit je de mogelijkheid om jouw favorieten te noteren voordat je naar de winkel gaat.

P.s. Kun je jouw favoriete model niet vinden? Schuw niet om het te vragen in de winkel – de meeste schoenen uit onze voorjaarscollectie zijn namelijk makkelijk na te bestellen. Vind hier een verkooppunt bij jou in de buurt.

Mis geen enkel nieuwtje over Xsensible

Van onze kersverse Brand Ambassadors (stay tuned!) tot de mooiste beelden van onze nieuwe collectie. Volg ons op Instagram en je bent ervan verzekerd geen enkel nieuwtje over ons merk en de bijbehorende collectie te missen. Vergeet de collectie bovendien geen hartje te geven wanneer je ze voorbij ziet komen – daar worden wij heel blij van!

Je kunt ons hier volgen op Instagram. We zijn natuurlijk ook te vinden op Facebook. Heb jij jezelf bovendien al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan ontvang je het laatste nieuws en exclusieve (kortings)acties in je inbox. Waar je ook bent.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht