• Klantenservice +31 (0) 24 684 8080
  • Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur

Over ons

Wij produceren de meest comfortabele schoenen van de wereld!

Sinds de oprichting van de Nimco Schoenfabriek in 1904 heeft het bedrijf altijd vanuit de regio Nijmegen geopereerd. Later gevestigd op landgoed de Wychert werkt dochtermaatschappij The Sensible Shoe Company gestaag aan haar missie, namelijk de meest comfortabele schoenen van de wereld te ontwikkelen.

Iedere voet heeft een eigen verhaal. En bij iedere voet hoort een persoon met eigen waarden en een eigen stijl, die individuele eisen stelt bij de keuze van een schoen. Juist voor die persoon ontwerpen wij schoenen die vakmanschap, ultiem comfort en stijl uitstralen. Dat doen wij middels ons speciale ingrediënt: de Xsensible Inside® technologie. Xsensible Inside® staat voor ons gepatenteerde stretchleer. Een gepatenteerde technologie die we zelf hebben ontwikkeld. Waar we in geloven en uitermate trots op zijn.

The Sensible Shoe Company maakt onderdeel uit van de Verenigde Bedrijven NIMCO. De groepsmaatschappijen van Nimco bestaan uit : Nimco Made 4 You (Orthopedie) en The Sensible Shoe Company. (comfortschoenen met Xsensible Inside® stretchleer technologie)

Online shops

Vind een Xsensible verkooppunt bij u in de buurt

Verkooppunten
Divide