Wandelen in Berg en Dal - De N70 wandelroute

Wist je dat ons hoofdkantoor in Berg en Dal is gevestigd? En dat Berg en Dal in 2020 is bekroond met de titel Wandelgemeente van het jaar? In hetzelfde jaar lanceerden we de succesvolle Hiking collectie met comfortabele wandelschoenen, voorzien van functionele looks en een stevige grip. We werden geïnspireerd door het overweldigende landschap waardoor we worden omringd.


De hoogteverschillen en vooral de enthousiaste wandelaars die speciaal naar Berg en Dal afreizen om de N70 wandelroute te lopen maakten indruk. Volgens veel wandelaars is dit de mooiste route van ons land!

De N70 door Berg en Dal

De N70 is een natuurwandelroute uit 1970 en tijdens het bewandelen van deze route, geniet je van de bossen en het heuvelachtige landschap. De wandeling is erg populair, waardoor liefhebbers vanuit het hele land (en zelfs uit het buitenland!) naar Berg en Dal komen om de route te lopen. De naam ‘Berg en Dal’ heeft de gemeente te danken aan de hoogteverschillen waar je je als wandelaar op voor mag bereiden. Je bewondert indrukwekkende vergezichten over de polders en je wandelt over 8 bergen! Onder andere de Duivelsberg, Sterrenberg en Boterberg komen op je pad wanneer je ervoor kiest om de N70 wandelroute te lopen in het Rijk van Nijmegen.

Berg en Dal Wandelgemeente van het jaar 2020

Ben je nieuwsgierig geworden naar de route? Lees er meer over en download hier de routebeschrijving voor een heerlijke wandelervaring in eigen land. Kom helemaal tot rust in de natuur van Berg en Dal – niet voor niets Wandelgemeente van het jaar 2020 - en geniet van de diversiteit die de N70 route je geeft. Tijdens deze wandeling bewonder je inspirerende doorkijkjes en wandel je langs kronkelende beekjes. De route is zo’n 14 kilometer lang en erg afwisselend.

De Hiking collectie

De Hiking collectie is ontstaan dankzij de bosrijke omgeving waardoor ons hoofdkantoor wordt omringd. We werden onder andere geïnspireerd door de N70 wandelroute die we zelf ook graag lopen. Om de mooie wandelingen te kunnen maken, hebben we schoenen nodig die je kunt dragen tijdens alle buitenactiviteiten. Bovendien wil je erop vertrouwen dat je voeten onder alle omstandigheden droog blijven en je optimaal draagcomfort en bescherming mag ervaren. Het ontwerpteam ging aan de slag met onze wensen en zo ontstonden de hoogwaardige schoenen uit de Hiking collectie waar wandelaars – en wijzelf ook tijdens een wandelbreak gedurende een werkdag - met veel plezier op lopen.

Ontdek Berg en Dal en geniet van de N70 wandelroute. Veel wandelplezier!

Terug naar overzicht Terug naar overzicht