Onze SS20 collectieJouw energie


Onze nieuwe collectie toont hoe uitgebalanceerd stijl kan zijn. Je goed voelen over hoe een schoen eruitziet. Over hoe comfortabel het draagt. Xsensible beweegt mee op jouw energie. Trek ons aan, de wereld ligt aan je voeten.

Max Krol - Directeur Xsensible

DamesVoor de heerlijke zomer die komen gaat

In de Xsensible voorjaars- en zomercollectie 2020 valt zoveel voor jou te ontdekken. Luxe lakaccenten, kwaliteitsleer in pasteltinten met unieke finishes en diverse 3D-bewerkingen in de vorm van must-have snakeskin en leopard prints. Maar ook extra ritsjes of verstelbare bandjes voor meer comfort en gemak. Echte feel-good sneakers voor elke gelegenheid en heerlijk dragende sandalen onder je favoriete pantalon of onder dat leuke rokje of jurkje. Onmisbaar in jouw garderobe.

HerenJouw perfecte reisgezelschap

Vrolijke kleuren, trendy details, vernieuwende materialen voor de perfecte mix van luxe en casual en natuurlijk de perfecte leest en superieur stretchleer. In de Xsensible voorjaars- en zomercollectie 2020 komen deze aspecten uitgebalanceerd samen. Echte feel-good sneakers en sandalen voor de man die met ongeƫvenaard comfort aan de voeten stijlvol voor de dag wil komen. Ontdek hier jouw nieuwe favoriete paar. Draag ze onder een stoere jeans of een klassieke chino en je bent klaar om te gaan!