Onze FW23 collectieJouw energie


Onze nieuwe collectie toont hoe uitgebalanceerd stijl kan zijn. Je goed voelen over hoe een schoen eruitziet. Over hoe comfortabel het draagt. Xsensible beweegt mee op jouw energie. Trek ons aan, de wereld ligt aan je voeten.

Max Krol - Directeur Xsensible

DamesUltieme bewegingsvrijheid

Comfort en fashion zijn permanent verbonden aan onze unieke najaarscollectie voor dames. Ontdek de verschillende zolen die we in onze schoenen hebben verwerkt en laat je verrassen door hoogwaardige materialen en stijlvolle designs. Dit maakt de veelzijdige damessneaker comfortabel, trendy én makkelijk te combineren. Neem de tijd om de collectie te bewonderen en voel je goed in jouw favoriete Stretchwalker.

HerenSubliem comfort voor heren

Nog uitgebreider en beter: onze hoogwaardige herenschoenen uit de najaarscollectie. De combinatie van het balansconcept en de anatomische pasvorm zorgen ervoor dat je bij elke stap wordt ondersteund. Kies de ideale herenschoen waarin we de juiste mix van materialen en innovatieve technieken hebben verwerkt. Speciaal ontworpen voor de modebewuste man die volop wil genieten van maximale bewegingsvrijheid. We hebben altijd een stijlvolle Stretchwalker die bij je past.