Onze FW22 collectieJouw energie


Onze nieuwe collectie toont hoe uitgebalanceerd stijl kan zijn. Je goed voelen over hoe een schoen eruitziet. Over hoe comfortabel het draagt. Xsensible beweegt mee op jouw energie. Trek ons aan, de wereld ligt aan je voeten.

Max Krol - Directeur Xsensible

DamesUpgrade jouw garderobe

Net als jij staan wij nooit stil. Kies de perfecte Stretchwalker voor jouw actieve levensstijl en maak je garderobe klaar voor het koudste seizoen van het jaar. Dankzij onze schoenen creëer je een vrouwelijke look en blijf je in balans. Laat je verrassen en inspireren door onze veelzijdige collectie die we hebben voorzien van elegante prints, luxe materialen en opvallende accenten. Ontworpen voor modebewuste vrouwen die stijlvol én comfortabel van het najaar willen genieten.

HerenHoogwaardige herenschoenen

Ontdek je nieuwe, favoriete herenschoen en geniet van innovatie, kwaliteit en design op het hoogste niveau. De uitvoeringen zijn vervaardigd uit eersteklas materialen om optimale ondersteuning en ongeëvenaard comfort te garanderen. De nieuwste modellen uit de herencollectie zijn geschikt voor werk én weekend en kun je vanaf nu bewonderen in de (web)winkels.