Onze FW20 collectieJouw energie


Onze nieuwe collectie toont hoe uitgebalanceerd stijl kan zijn. Je goed voelen over hoe een schoen eruitziet. Over hoe comfortabel het draagt. Xsensible beweegt mee op jouw energie. Trek ons aan, de wereld ligt aan je voeten.

Max Krol - Directeur Xsensible

DamesEen nieuw seizoen komt aanwaaien

In de Xsensible najaars- en wintercollectie 2020 valt er stormachtig veel voor jou te ontdekken. Een aaneenschakeling van prima te combineren materiaalmixen voor een stijlvol uiterlijk. De collectie blinkt uit in aantrekkelijke prints en intense kleuren. Afgewisseld met unieke finishes, luxe laktinten en fraaie ton-sur-ton accenten. Echte feel-good sneakers waarmee je het najaar direct omarmt.

HerenWaar je ook heen gaat

Stoere basic kleuren en warme, natuurlijke materialen. Geblend met een perfecte leest en superieur stretchleer. In de Xsensible najaars- en wintercollectie 2020 komen deze aspecten uitgebalanceerd samen. Echte feel-good sneakers en sandalen voor de man die met een ongeƫvenaard comfort aan de voeten de ruige herfst- en winterdagen trotseert. Ontdek hier jouw nieuwe favoriete paar.