• Klantenservice +31 (0) 24 684 8080
  • Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur

Disclaimer

Xsensible streeft er altijd naar de informatie op deze internetsite correct en actueel weer te geven. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Xsensible zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Xsensible niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Xsensible garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren.Xsensible wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Alle op deze site en in de link naar de database van Xsensible genoemde prijzen, aanbiedingen, percentages, tarieven, kleuren en artikelbenamingen zijn onder voorbehoud van eventuele fouten. Xsensible kan altijd en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in deze website.

Copyright
Alle afbeeldingen, teksten, documenten en beelden die op de website voorkomen zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming van Xsensible mag deze informatie niet worden gebruikt, tenzij voor strikt persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Reproductie, distributie, uitzending of enig ander gebruik voor openbare of commerciële doeleinden is niet toegestaan. Het gebruik van deze site houdt geen toestemming in om inbreuk te maken op dit recht of op de rechten van derden, die mogelijk berusten op materiaal dat voor deze site is gebruikt. Xsensible kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of het gebruik van enige site, die aan deze site via een link is verbonden.

Privacy
Voor zover van toepassing wordt gegarandeerd, dat deze website voldoet aan de voorschriften van de Wet Bescherming persoonsgegevens. Alle gegevens zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verwerkt en zullen niet aan derden worden doorgegeven.